Snabb leverans

Mentors program, Svanens väg. Årsprogram för inre och yttre växande


Gudinnan har talat om för mig att det är dags för mig att dela med mig av min kunskap. Jag kommer att under ett år vägleda Dig och lära dig om de verktyg jag en gång lärt mig. Jag kommer att dela med mig av min kunskap så att Du kan leva ditt liv efter ditt själssyfte och väcka Din gåva till världen.

Jag bjuder in kvinnor att delta under det här året. Det är en kraftfull resa som vi gör tillsammans. Innan du kliver in i cirkeln tillsammans med andra kvinnor skriver du tydliga intentioner kring vad du vill arbeta med under året, vad för mål du sätter för dig själv (är det svårt att finna dessa finns jag till hjälp även här). 

Förutom de gemensamma delarna kommer jag att vägleda Dig på Din specifika väg. När det behövs så reser vi tillsammans till andevärlden för att söka svar och be om råd och stöd på din resa. 

Som Prästinna guidar jag dig hem till dig själv. Din resa är unik, bara Du vet svaren. Jag finns vid Din sida hela vägen hem till Dig!

Under ett år reser vi tillsammans. Jag vägleder Dig på den Shamanska vägen- Prästinnans väg. 

Jag delar med mig av mina kunskap om kristaller, hur du öppnar upp för kontakt med dina guider/vägledare, andevärlden och hur du som kvinna kan blomma ut med stöd av de nya feminina energierna, alltid med stöd av Gudinnan. Du kommer att få olika shamanska verktyg att arbeta med.

Tillsammans vandrar vi, hand i hand. Vi möter de hinder som ligger i din väg och transformerar dem till gåvor som du kan använda dig av på din resa.

I 9 veckor reser vi intensivt tillsammans. Sedan fortsätter resan med träffar en gång i månaden.

Varje månad delar jag en nedladdning som jag får av Gudinnan som är till gagn för oss alla. 

Utöver det så kommer jag att stämma av med dig personligen en gång i månaden så att du följer din väg, ditt hjärtas väg. 

Du kommer att få verktyg under årets lopp att stärka din kontakt med dina guider och vägledare så att du efter året kan vandra din väg starkt förankrad i Moder Jord och Gudinnan. Du kommer att blomma ut och leva Din dröm och Ditt syfte på jorden. Du kommer att ha en kappsäck med kunskaper att fortsätta vandra den Shamanska vägen. 

Programmet startar den 30 september med ett fysisk möte eller online möte beroende var du befinner dig.

Känner du dig kallad ber jag dig att maila mig på [email protected]nhemdesign.se så bokar vi in ett möte.