Eldopal med Vogelkristall

  • 3 400 kr

Detta är ett smycke för dig som vill med hjälp av eldens kraft och manifestera det du önskar av livet just nu, utan att du bränner dig på elden. På ett mjukt sä

In stock.
Share
Stock: 1
Article Number: 552

Detta är ett smycke för dig som vill med hjälp av eldens kraft och manifestera det du önskar av livet just nu, utan att du bränner dig på elden. På ett mjukt sätt stöttar eldoplalen dig att ta stora kliv på din andliga utvecklingsresa.

Eldopalen är en kraftfull manifesterade, men när den ligger i sitt grundmaterial där den föddes så är det som att den blir väldigt mjuk och feminin. Den kommer att stötta dig massivt med att manifestera det du önskar men den kommer bara att ge dig precis så mycket som du klarar av utan att ditt nervsystem låser sig och du istället tar steg tillbaka i din utveckling. Fantastisk mjuk men ändå eldig kristall.

Den undre är en Vogelkristall i bergkristall som är skapad för att höja dina frekvenser och vidga din aura. Ibland kan de kännas så kraftfulla att man får ha den på sig en liten stund i taget till en börja. Det är för att det arbetar så kraftfullt på dina energifält för att höja dem. Det tar en stund att ”växa i” dem, men till slut kan du bära den hela dagarna.